Къща "Милкана", Габрово

Къщата е подходяща за семеен и колективен отдих, чествания и празници, приятелски срещи, сватба, фирмени партита.

Предлага 6 стаи с по 2 легла и 4 стаи с големи спални - всяка с отделен санитарен възел, 50MBps безплатен безжичен интернет (Wi-Fi) и телевизия. Разполага с голяма трапезария за около 30 човека, професионална музикална уредба с караоке, голям 60" телевизор, оборудван детски кът, просторна покрита тераса, голям затревен двор с цветна градина, безплатен паркинг и оборудвана професионална кухня за самостоятелно приготвяне на храна.

Още снимки можете да намерите на нашата фейсбук страница тук.

От нашите гости

Искам за пореден път да ви благодаря от името на цялата ни компания за прекрасните дни във вашата къща и топлата ви компания! Чудесни сте и от все сърце ви желая да сте здрави!

- Мая Щърбанова

Искрено препоръчвам къщата за гости. Всичко е направено с мерак, изпипано до най-малкия детайл. Страхотна домашна храна.

- Владимир Танов

Тази Коледа традиционната ни семейна среща направихме в къща "Милкана". Очаровани сме от прекрасната и удобна къща, от великолепната природа, от сърдечното посрещане. Мариана и Тодор ни осигуриха семейна топлина и уют, нагостиха ни с чудесни традиционни ястия, създадоха ни условия за вълшебна семейна Коледа! Благодарим ви от сърце! И до нови срещи, защото със сигурност пак ще дойдем!

- Галина Жекова

И през зимата, и през топлото време все е красиво и уютно при вас!

- Юлия Ненова

От името на 17-членна компания, посрещнала 2012 г. в удивителната къща, изказвам благодарности и хвалебствия към Вас - прекрасни домакини Мариана и Тодор! Чувствахме се като у дома си, прекарахме си незабравимо, не искахме да си тръгваме и определено пак ще дойдем! Очаровахте ни, запленихте ни и ви Благодарим за всичко! Поздрави :)

- Виви Ангелова

За трети път сме при вас и отново оставаме супер доволни. Атмосферата и качеството са отлични! Чакайте ни скоро :)

- Милен Георгиев

Огромно благодаря, мили стопани! Направили сте едно съвършено кътче, където всеки да отпочине и да се зареди с хубави емоции! Коледата, която изкарахме при вас, наистина беше вълшебна! Продължавайте все така да посрещате и изпращате, да радвате и да карате всеки ваш гост да се чувства с по нещо специален! До нови срещи!!!

- Мая Щърбанова