Къща "Милкана", Габрово

Къщата е подходяща за семеен и колективен отдих, чествания и празници, приятелски срещи, сватба, фирмени партита.

Предлага 6 стаи с по 2 легла и 4 стаи с големи спални - всяка с отделен санитарен възел, бърз, безплатен жичен/безжичен интернет (Wi-Fi) и телевизия. Разполага с голяма трапезария за около 30 човека, професионална музикална уредба с караоке, голям 60" телевизор, оборудван детски кът, просторна покрита тераса, голям затревен двор с цветна градина, безплатен паркинг и оборудвана професионална кухня за самостоятелно приготвяне на храна.

Дворът

Кухнаята

Детската стая

Трапезарията

Голяма трапезария за около 30 човека, професионална музикална уредба с караоке, два телевизора, единият от които 65".

От нашите гости

Искам за пореден път да ви благодаря от името на цялата ни компания за прекрасните дни във вашата къща и топлата ви компания! Чудесни сте и от все сърце ви желая да сте здрави!

- Мая Щърбанова

Искрено препоръчвам къщата за гости. Всичко е направено с мерак, изпипано до най-малкия детайл. Страхотна домашна храна.

- Владимир Танов

Тази Коледа традиционната ни семейна среща направихме в къща "Милкана". Очаровани сме от прекрасната и удобна къща, от великолепната природа, от сърдечното посрещане. Мариана и Тодор ни осигуриха семейна топлина и уют, нагостиха ни с чудесни традиционни ястия, създадоха ни условия за вълшебна семейна Коледа! Благодарим ви от сърце! И до нови срещи, защото със сигурност пак ще дойдем!

- Галина Жекова

И през зимата, и през топлото време все е красиво и уютно при вас!

- Юлия Ненова

От името на 17-членна компания, посрещнала 2012 г. в удивителната къща, изказвам благодарности и хвалебствия към Вас - прекрасни домакини Мариана и Тодор! Чувствахме се като у дома си, прекарахме си незабравимо, не искахме да си тръгваме и определено пак ще дойдем! Очаровахте ни, запленихте ни и ви Благодарим за всичко! Поздрави :)

- Виви Ангелова

За трети път сме при вас и отново оставаме супер доволни. Атмосферата и качеството са отлични! Чакайте ни скоро :)

- Милен Георгиев

Огромно благодаря, мили стопани! Направили сте едно съвършено кътче, където всеки да отпочине и да се зареди с хубави емоции! Коледата, която изкарахме при вас, наистина беше вълшебна! Продължавайте все така да посрещате и изпращате, да радвате и да карате всеки ваш гост да се чувства с по нещо специален! До нови срещи!!!

- Мая Щърбанова

Още снимки можете да намерите на нашата фейсбук страница тук.